Folytassuk a párkapcsolatokkal:

Volt már olyan partnered aki sohasem érezte úgy, hogy eleget szerzett, félt az unalomtól, folyamatosan mozgásban volt és nem tudott nemet mondani magának akármilyen helyzetbe is került? Például: a folyamatos cselekvési vágyát nem tudta igazán kielégíteni hosszútávon, ezért mohó, mániás és szétszórt lett. Mindig bulizni akart, zülleni, sokat csajozott/fiúzott, egyszóval nagyon impulzív volt a természete, ami ahhoz vezetett, hogy elkeseredésében menekült ahelyett, hogy szembe nézett volna a saját érzéseivel. Egyik pillanatban túlzásokba esik, szellemeskedik, szerepel, akár gátlástalanul is viselkedik és szelíd erőszakkal szerzi meg a dolgokat. Másnapra pedig már frusztrálttá válik és bepánikol.

Az ilyen szélsőséges viselkedései miatt gyakran érezted úgy, hogy már nem bírod tovább vele, inkább szakítasz, de egyik pillanatról a másikra megtudta mutatni a kiválóbb oldalát. Ami abból állt, hogy könnyen izgalomba jön, borzasztó lelkes, a legélénkebb, a leglendületesebb és a legspontánabb személy. Mind emellett mindig el tudott téged varázsolni azzal, hogy sok kézzel fogható eredményt tudott letenni az asztalra és ami egy átlag ember számára nehézséget okozott, azt ő roppant könnyen tudta teljesíteni.

Ha ráismertél arra, hogy a Te párod is ilyen, akkor tudd, hogy nagyon szabad természete van és az érzéseit nem tudja úgy kifejezni, ahogyan azt igazán elvárnád tőle. Ugyanis az ilyen személy mindig az ingerekre reagál. Ennek mi az oka? Mert inkább cselekszik, mint gondolkodik. Vedd rá arra, hogy ez a két dolog egyensúlyban legyen az életében és akkor meg fogsz lepődni, hogy mégis milyen jól kiegészítitek egymást!

Kívánom, hogy légy boldog ezzel a csodálatos emberrel, aki egyszerre züllött és pánikol, de ugyanakkor az élményeket a maguk teljes mélységében fogadja be, és rendkívül hálás mindazért amit kap.