Sziasztok!

Volt már olyan párkapcsolatod ahol a jobbik feled J uralkodott a környezetén, a többi embert nem tekintette egyenrangúnak, brutális és erőszakos volt (egyszóval hiányzott belőle a tisztelet)? Gondolom sok esetben kellemetlenül érezted magad miatta. Ez még a kisebbik, gond, mert ezt tovább fokozta azzal, hogy erkölcstelen, barbár és szociopata viselkedést produkált. Ő az az ember, aki mellett érezhetted azt egyszer kétszer, hogy igazából nem hogy senki, de még Te sem vagy biztonságban.

Bármennyire is hihetetlen, de ez az embertípus, ha jó passzban van a legerősebb, legtalpraesettebb és leghatározottabb személyiség. Igazi természetes vezető, bátor, gondoskodó és védelmező. Mellette érezheted magad a legnagyobb biztonságban, hisz ha igazán szeretitek egymást, akkor mindenre képes érted.

El kell érned nála azt, hogy Ő érezze, Te mögötte állsz, bármi is történjék az életben. Rá kell venned arra, hogy azt a borzasztó nagy energiát, ami arra fordít, hogy kontroll alatt is elnyomásban tartsa a környezetét, ugyanazt az energiát a közelében élő emberek megsegítésére fordítsa. Ez a személyiség típus akkor változik igazán, amikor már nem valakivel harcol, hanem valamiért (egy magasabb cél érdekébe, ami nem csak az Önös érdekeit szolgálja).