Sziasztok!

Volt már olyan párotok, akire az volt jellemző, hogy folyton ki oktatott és okoskodott? Ugye milyen idegesítő volt? Mind emellett cinikus, labilis és szándékosan szélsőségesen is viselkedett. Biztos úgy érezted, hogy őrületbe kerget ezzel a fajta viselkedéssel. De ha ez még nem lett volna elég akkor még ezt tovább is tudta fokozni az önpusztításával, tébolyodottságával és azzal, hogy közben tehetetlenné és cselekvésképtelenné vált. Egy szóval nem mert cselekedni, csak osztotta az észt!!!

De mind emellett ennek a személyiség típusnak is meg vannak az előnyei, ha hiszed, ha nem.
Lássunk néhányat: általában a legokosabb típus, a leg lényeglátóbb, és a leglogikusabb. Biztos érezted mellette, hogy amikor nyugodt és kiegyensúlyozott nagyon helyén van az esze és jól látja a dolgokat, de ugyanakkor borzasztó kíváncsi és nagyon független.

Ha ebben a cipőben jársz, vagyis ilyen a párod, akkor a következőket javaslom neked: azért viselkedik ilyen szélsőségesen, mert túl agyalja magát és nem cselekszik. Neked az a dolgod, hogy megnyugtasd és támogasd az észjárását, de a legfontosabb, hogy ki hozd belőle a cselekvő embert. Mert nem csak az a lényeg hogy elméletben jól lássuk a dolgokat, hanem hogy ez meg mutatkozzon a tettekben is. Ebben az esetben megváltja a világot!

Remélem, hogy ez segít nektek abban, hogy boldogabb párkapcsolatban éljetek egy ilyen típusú emberrel.