Mi ennek a jelentősége? Köztudott, hogy Ő az egyik legsikeresebb ember a világon, hisz bármi amibe bele kezdett meg hozta neki a várva várt maximális sikert.Mint bodybuilder,mint színész vagy akár mint politikus. Nem tudom, hogy tudod -e de 9 személyiség típus van a Világon.

Nézzük mi jellemző Arnold típusára:

Negatív tulajdonságai: Állandóan előtérbe tolja magát, jobbnak festi magát a valóságnál, ellenséges, beteges hazudozó, exhibicionista, bosszúszomjas.

Pozitív tulajdonságai: a legkitartóbb, legvonzóbb, legnépszerűbb,legmagabiztosabb, legmotiválóbb, leg alkalmazkodóképesebb.

Akármilyen hihetetlen is de ahogyan Arnold Schwarzeneggerre is vonatkoznak ezek a tulajdonságok, úgy más emberekre is ugyanezek jellemzőek akik ebbe a személyiség csoportba tartoznak.

Nézz körül az ismerőseid között, vagy tekints magadba.
Ha találsz olyat az ismerősi körödben akire ezek a pozitív tulajdonságok jellemzőek akkor tudd, hogy bennük megtalálható ugyanaz a negatív is. Pl: Ha van egy ismerősöd aki folyton előtérbe tolja magát, jobbnak festi magát a valóságnál vagy hazudozik, akkor Ő egy nagyon energikus, motiváló, alkalmazkodóképes, népszerű személy.

Ugye milyen érdekes az emberi karakter? Maradj velem mert a következő posztban egy újabb személyiség típust ismerhetsz meg.