Mi ennek a jelentősége? Bud Spencer eredeti nevén Carlo Pedersoli olasz úszó, vízi labdázó és színész, aki leginkább a Piedone filmekkel és a Terence Hill-lel közös filmjeivel vált ismerté. Nem tudom, hogy tudod -e de 9 személyiség típus van a Világon.

Nézzük mi jellemző Bud típusára:

Negatív tulajdonságai: engedékeny, problémakerülő, reakcióban lassú, figyelmetlen, hanyag, fásult, érzelmileg eltunyult.

Pozitív tulajdonságai: a legstabilabb érzelmileg, a leg türelmesebb, a legmegnyugtatóbb, a legésszerűbb, gyógyító hatású.

Akármilyen hihetetlen is de ahogyan Bud Spencer-re is vonatkoznak ezek a tulajdonságok, úgy más emberekre is ugyan ezek jellemzőek akik ebbe a személyiség csoportba tartoznak.

Nézz körül az ismerőseid között, vagy tekints magadba.
Ha találsz olyat az ismerősi körödben, akire ezek a pozitív tulajdonságok jellemzőek akkor tudd, hogy bennük megtalálható ugyanaz a negatív is. Pl: ha van egy ismerősöd, aki túl halogató vagy problémakerülő akkor tudd, hogy Ő egy nagyon türelmes megnyugtató személy.

Ugye milyen érdekes az emberi karakter? Maradj velem, mert a következő posztban egy újabb személyiség típust ismerhetsz meg.