Mi ennek a jelentősége? A híres amerikai fotómodell, színész, és énekesnő az 50-es évek legnagyobb szex szimbóluma volt. Buta szöszi filmjeivel szerezte hírnevet, amiből egy évtized alatt 200 M dolláros bevétele volt. Nem tudom, hogy tudod -e de 9 személyiség típus van a Világon.

Nézzük mi jellemző Marilyn típusára:

Negatív tulajdonságai: behódoló, kisebbségi érzés gyötri, az embereket barátokra és ellenségekre osztja, félelmet kelt másokba, nem hoz egyértelmű döntést.

Pozitív tulajdonságai: a leg közösségteremtőbb, a leg felelőségtudóbb, a legáldozatkészebb, a legszavahihetőbb, a legmegbízhatóbb.

Akármilyen hihetetlen is de ahogyan Marilyn Monroera is vonatkoznak ezek a tulajdonságok, úgy más emberekre is ugyan ezek jellemzőek akik ebbe a személyiség csoportba tartoznak.

Nézz körül az ismerőseid között, vagy tekints magadba.
Ha találsz olyat az ismerősi körödben, akire ezek a pozitív tulajdonságok jellemzőek akkor tudd, hogy bennük megtalálható ugyanaz a negatív is. Pl: ha van egy ismerősöd aki az embereket barátokra és ellenségekre osztja vagy folyton félelmet ébreszt másokba, akkor Ő valójában egy roppant áldozatkész és megbízható ember.

Ugye milyen érdekes az emberi karakter? Maradj velem, mert a következő posztban egy újabb személyiség típust ismerhetsz meg.