Mi ennek a jelentősége? A 20. század egyik legnagyobb hatású film színésze. A kétszeres Oscar díjas amerikai színész legismertebb alakítása a Keresztapa című filmben Don Vito Corleone alakítása volt. Nem tudom, hogy tudod -e de 9 személyiség típus van a Világon.

Nézzük mi jellemző Brando típusára:

Negatív tulajdonságai: többi embert nem tekinti egyenrangúnak, hiányzik belőle a tisztelet, erőszakos, brutális, megfélemlítő, uralkodó, fölényeskedő.

Pozitív tulajdonságai: természetes vezető, a leg méltóságteljesebb, a leg tiszteletet parancsolóbb,
legerősebb, legirgalmasabb, legvédelmezőbb.

Akármilyen hihetetlen is, de ahogyan Marlon Brandora is vonatkoznak ezek a tulajdonságok, úgy más emberekre is ugyan ezek jellemzőek akik ebbe a személyiség csoportba tartoznak.

Nézz körül az ismerőseid között, vagy tekints magadba.
Ha találsz olyat az ismerősi körödben, akire ezek a pozitív tulajdonságok jellemzőek akkor tudd, hogy bennük megtalálható ugyanaz a negatív is. Pl: ha van egy ismerősöd, aki túlságosan uralkodik a környezetén vagy túl akaratos, megfélemlítő akkor tudd, hogy valószínűleg egy nagyon védelmező és irgalmas személy.

Ugye milyen érdekes az emberi karakter? Maradj velem, mert a következő posztban egy újabb személyiség típust ismerhetsz meg.