Mi ennek a jelentősége? Köztudott, hogy Ő volt az egyik legnagyobb fizikus, az egyik legnagyobb gondolkodó, aki kutatta a világ egyetem keletkezését. Elismeréseinek és díjainak felsorolására talán elég se lenne ez a cikk. Nem tudom, hogy tudod -e de 9 személyiség típus van a Világon.

Nézzük mi jellemző Stephen típusára:

Negatív tulajdonságai: szándékosan szélsőséges, okoskodó, cinikus, valóságtól elszigetelődő, eszelős, tébolyodott, labilis.

Pozitív tulajdonságai: a leg lényeglátóbb, a leg éles elméjübb, szellemileg a legéberebb, a tudás izgalomba hozza, kutató intellektusa van.

Akármilyen hihetetlen is de ahogyan Stephen Hawkingra is vonatkoznak ezek a tulajdonságok, úgy más emberekre is ugyan ezek jellemzőek akik ebbe a személyiség csoportba tartoznak.

Nézz körül az ismerőseid között, vagy tekints magadba.
Ha találsz olyat az ismerősi körödben akire ezek a pozitív tulajdonságok jellemzőek akkor tudd, hogy bennük megtalálható ugyanaz a negatív is. Pl: ha van egy ismerősöd aki túl okoskodó vagy túl cinikus akkor tudd, hogy valószínűleg nagyon lényeglátó és éles elméjű ember.

Ugye milyen érdekes az emberi karakter? Maradj velem mert a következő posztban egy újabb személyiség típust ismerhetsz meg.