ÜDVÖZLÜNK!

Válassz

a prémium tréningjeink közül!

1. Alap Önismereti tréning

Az alap Önismereti tréning 8 órából áll, természetesen ez is egyéni és személyre szabott.  4 alkalmas (4 x 2 óra), amit maximum 3 hét alatt le is vezénylünk.

A tudásunk az enneagramra van felfűzve (9 személyiség típus), tehát kifejezetten a Te személyiségtípusodra lesz kihegyezve. Az alap tréning egyik része egy könyv, amivel megfelelő Önismereti tudásra tehetsz szert, és el fogjuk tudni érni, hogy a sajátodon kívül a többi személyiségtípust is lásd. Ezáltal sokkal jobban fogod tudni kezelni magadat és a környezetedet, mint azt idáig tetted.

Az alap tréning ára: 200.000 ft.

Jelentkezz az alábbi telefonszámon, vagy a “Jelentkezés most” gombra kattintva!

Foglald le a helyed telefonon, vagy a „Foglalás most” gombra kattintva! 

+3670 614 5564

2. Teljes Ön és emberismereti tréning

Itt az alap Önismerettel kezdünk és folytatjuk az emberismerettel, ami minimum 25 órát tesz ki. K.b. 3-4 hónapig tart. Alkalmanként 1 óra, vagy 2 óra a maximum. 

Az emberismeret a 9 személyiségtípus felismerését és megkülönböztetését tanítja meg. Miért is fontos ez? Az emberek legnagyobb hibája, hogy magukból indulnak ki. Azt hisszük, elvárhatjuk a másiktól azt, amire Mi is képesek vagyunk. PEDIG EZ NEM IGAZ! Amint ezt megérted nem lesz annyi konfliktus az életedben, mint idáig. Ha a másikban csalódunk, akkor magunkban csalódunk. Ha tudom, hogy más, mint Én vagyok, akkor megfelelő képen mérem fel és nem értékelem túl, így nem fogok csalódni. 

A teljes tréning ára 650.000 ft.

Foglald le a helyed telefonon, vagy a „Foglalás most” gombra kattintva! 

 

+3670 614 5564

3. Komplett eladástechnikai tréning

Hiszem, hogy a jó értékesítés első sorban a hozzáállásunkon múlik. Amikor reggel felkelsz és munkába menet előtt belenézel a tükörbe, tedd fel magadnak azt a kérdést, hogy vásárolnál-e ettől az embertől (vagy-e olyan állapotban, hogy eladj)? Mert ha nem, be se menj! Az értékesítésnek több olyan alapszabálya van, amiket fejben kell tudnunk helyretenni magunkban. 

Ezen a tréningen megtanulod ezeket az alapszabályokat és mondhatnám, hogy hitvallásodként fogod tudni elsajátítani ezt a szakmát (mert nekünk az). Személyiségtípusok szerint fogsz tudni megfelelően értékesíteni. Minden ember nyitott könyv lesz a számodra, játszva fogsz tudni nekik eladni és a bevételeidet a többszörösére fogod tudni növelni.

A tréning személyre szabott és egyéni, 10-15 órát vesz igénybe.

A tréning ára: 250.000 ft.

Foglald le a helyed telefonon, vagy a „Foglalás most” gombra kattintva! 

 

+3670 614 5564