Sziasztok!

Gondolom nem egyedi eset, hogy a partnered folyamatosan fegyelmezne, túlságosan pedánsan, finnyásan viselkedik, rugalmatlan és ítélkező. Mind emellett egy csomó olyan dolgot vár el a környezetétől, amiről valljuk be, hogy Ő maga nem képes. Mert, hogy túl merev, túl rugalmatlan, törvényei és elvei vannak, amiket sajnos Ő sem tud általában betartani. Gondolom nektek is ahhoz vezette a kapcsolatotokat, hogy emiatt, az intoleráns viselkedés miatt benned is nőtt a harag és mivel nem tudtál úgy viselkedni, mint ahogyan Ő elvárta volna tőled, ezért benne is fortyogott. Ami aztán vulkán-szerűen tört ki!!! Ezek után észrevetted benne, hogy Te próbálsz alkalmazkodni, de Ő továbbra is elégedetlen a valósággal, bármit is csinálsz.

Elgondolkodtál már azon, hogy miért is szerettél belé? Akkor engedd meg, hogy hadd emlékeztesselek: Az ilyen embernek van a legnagyobb Önuralma, nagyon érzi, hogy mi a helyes és mi a helytelen. A legérettebb gondolkodású a legmértékletesebb és a legigazságosabb típus. Ha nyugodt állapotában felfedezi a valóságot szinte mondhatni, hogy transzcendens realitás érzékre tud szert tenni. Általában ez az embertípus nagyon jól bánik a pénzzel és az anyagi javakkal, mert, hogy az Önuralma miatt mindig magasabb célokat tart szem előtt.

Ez az ember a tökéletességre törekszik, mert van egy borzasztó jó belső képalkotó tehetsége. Nagyon gyorsan gyárt határozott jó képeket a dolgokról, amik többnyire meg is állják a helyüket. Csak elfelejti, hogy minden ember másképp látja ugyanazt a dolgot, még akár jól is. Azt szeretné, hogy minden az Ő előírásai szerint történjen. Add meg neki ezért, amit akar, de ugyanakkor emlékeztesd arra, hogy rá ugyanazok a játékszabályok érvényesek, mint azokra, akiket a környezetében meg szeretne reformálni.

További szép napot nektek!