Az előző cikkünkben bemutattam nektek, hogy egy bizonyos személyiségtípus hogyan viselkedik egy párkapcsolatban. Ugyanis a párkapcsolatokban azért megy nehezen a kommunikáció, mert különböző személyiségtípusok vagyunk. Most bemutatok egy másik karaktert , hogy lásd Ő hogyan viselkedik párkapcsolatban, de ne aggódj mert elmondom neked azt is, hogy hogyan legyen nagyobb egyetértés köztetek. Ha megfogadod a tanácsomat, akkor többé nem lesz gondod ezekkel az emberekkel, legalábbis jobban fogod tudni kezelni őket.


Vannak azok, akikre az alábbiak jellemzők:


Szeretne lenyűgözni másokat saját nagyszerűségével, állandóan előtérbe tolja magát, önmagáról és képességeiről túlzó elképzelései vannak, hazudozik, hamis színben tünteti fel magát, eltorzítja az eredményeivel kapcsolatos tényeket.

Ne utáld őket ezekért a számodra rossz tulajdonságokért, ne haragudj rájuk, mindenképp próbáld meg szeretni őket és kommunikálj feléjük úgy, hogy az hatásos legyen.

Hogyan kommunikálj feléjük, hogy szót értsetek?


Ennek a személyiségtípusnak a legfontosabb az, hogy figyelmet kapjon. Add meg neki a megfelelő figyelmet, hagyd, hogy végig mondja, amit akar és próbáld nem félbe szakítani mondandója közben. Éreztesd vele, hogy fontos számodra az ő mondandója. Ezek az emberek MOTIVÁTOR típusok, hagyd, hogy had tegyék ezt veled is.

Ha szeretnéd, hogy a kapcsolatod gördülékenyebben menjen, akkor javaslom neked, hogy próbálj meg így viselkedni a továbbiakban. Ezt a kommunikációt használhatod a már meglévő párkapcsolatodban, de használhatod akkor is, ha szíved hölgyét/urát szeretnéd meghódítani.
Remélem tudtam neked segíteni. Sok sikert!


*Maradj velem, mert hamarosan jövök egy másik bejegyzéssel, ahol egy újabb személyiségtípusból fogok ismertetni.