Biztosan veled is előfordult már, hogy életed szerelmével egyszerűen bizonyos helyzetekben nem tudtok szót érteni. Elgondolkodtál már azon, hogy ez miért van? Miért van az, hogy néha amit a párod felé kommunikálsz, olyan mintha nem is értené, vagy legalább is sokat elbeszéltek egymás mellett, amiből aztán konfliktus helyzet adódik.

A megoldás a személyiségtípusok különbségében rejlik. Az embereket 9 csoportba lehet sorolni személyiségtípus alapján. Ma megosztok veled egy személyiségtípust. Ha megfogadod a tanácsomat, akkor többé nem lesz gondod ezekkel az emberekkel, legalábbis jobban fogod tudni kezelni őket.


Vannak azok, akikre az alábbiak jellemzők:

Azt akarja, hogy függjenek tőle, ad, de cserébe viszonzást is vár, rátelepszik másokra, basáskodó, leereszkedő, önhitt, egyáltalán nem hajlandó szembenézni saját indítékaival, vagy, hogy milyen önző és agresszív.
Ne utáld őket ezekért a számodra rossz tulajdonságokért, ne haragudj rájuk, mindenképp próbáld meg szeretni őket és kommunikálj feléjük úgy, hogy az hatásos legyen.

Hogyan kommunikálj feléjük, hogy szót értsetek?


Ennek a személyiségtípusnak a lét eleme, hogy szeressen (ez a típus valójában szeretni akar), hát engedd neki!!! Hagyd, hogy szeressen téged, had babusgasson, had foglalkozzon veled amennyit csak akar vagy legalábbis amennyit az időtök megenged. Ezek az emberek kifejezetten SEGÍTŐ típusok, ezért kérd nyugodtan a segítségüket vagy hagyd, hogy had segítsenek neked, mert ez mindennél többet jelent a számukra.
Ha szeretnéd, hogy a kapcsolatod gördülékenyebben menjen, akkor javaslom neked, hogy próbálj meg így viselkedni a továbbiakban. Ezt a kommunikációt használhatod a már meglévő párkapcsolatodban, de használhatod akkor is, ha szíved hölgyét/urát szeretnéd meghódítani.
Remélem tudtam neked segíteni. Sok sikert!


*Maradj velem, mert hamarosan jövök egy másik bejegyzéssel, ahol egy újabb személyiségtípusból fogok ismertetni.