Mi ennek a jelentősége? Ki ne hallott volna Indiana Jones-ról vagy Han Solo-ról a Csillagok háborúja című filmből. Négy évtizedet átölelő karrierje során, egy ponton minden idők öt legnagyobb bevételt elérő filmjében is szerepe volt. A Nemzeti Filmarchívumba öt filmjét választotta be az Egyesült Államok Filmmegőrzési bizottsága. Nem tudom, hogy tudod –e, de 9 személyiség típus van a Világon.

Nézzük mi jellemző Ford típusára:

Negatív tulajdonságai: büntető, intoleráns, rugalmatlan, soha nem elégedett, nyers modorú, merev, személytelen, pedáns, pontos.

Pozitív tulajdonságai: a leglelkiismeretesebb, a legmeggyőződésesebb, érzi mi helyes mi nem, a legfegyelmezettebb, a legigazságosabb, a legjózanabb ítéletű, a legmértékletesebb.

Akármilyen hihetetlen is, de ahogyan Harison Ford-ra is vonatkoznak ezek a tulajdonságok, úgy más emberekre is ugyan ezek jellemzőek, akik ebbe a személyiség csoportba tartoznak.

Nézz körül az ismerőseid között, vagy tekints magadba.

Ha találsz olyat az ismerősi körödben, akire ezek a pozitív tulajdonságok jellemzőek akkor tudd, hogy bennük megtalálható ugyanaz a negatív is. Pl: ha van egy ismerősöd, aki rugalmatlan és nyers modorú akkor tudd, hogy egy nagyon precíz, fegyelmezett, igazságos ember.

Ugye milyen érdekes az emberi karakter? Maradj velem, mert a következő posztban egy újabb személyiség típust ismerhetsz meg.