Mi ennek a jelentősége? A híres hollywoodi színészt senkinek sem kell bemutatni. Háromszor nyert Oscar díjat úgy , hogy soha be sem tette a lábát semmilyen színész iskolába és kivétel nélkül minden nőt le vett a lábáról aki élt és mozgott. Nem tudom, hogy tudod -e de 9 személyiség típus van a Világon.

Nézzük mi jellemző Nicholson típusára:

Negatív tulajdonságai: képtelen nemet mondani magának, gátlástalan, mértéktelen, mohó, soha nem érzi úgy , hogy eleget szerzett, züllött, mániás, menekülő.

Pozitív tulajdonságai: a legéletvidámabb, a legélénkebb, a leglendületesebb, a legspontánabb, könnyen izgalomba jön, ingerekre reagáló.

Akármilyen hihetetlen is de ahogyan Jack Nicholsonra is vonatkoznak ezek a tulajdonságok, úgy más emberekre is ugyan ezek jellemzőek akik ebbe a személyiség csoportba tartoznak.

Nézz körül az ismerőseid között, vagy tekints magadba.
Ha találsz olyat az ismerősi körödben, akire ezek a pozitív tulajdonságok jellemzőek akkor tudd, hogy bennük megtalálható ugyanaz a negatív is. Pl: aki képtelen nemet mondani magának, túlságosan mohó és soha nem érzi úgy, hogy eleget szerzett akkor tudd, hogy Ő egy rendkívül lendületes, élénk ember, aki sok kézzelfogható eredményt tud letenni az asztalra.

Ugye milyen érdekes az emberi karakter? Maradj velem, mert a következő posztban egy újabb személyiség típust ismerhetsz meg.