Mi ennek a jelentősége? Köztudott, hogy híres énekesnő, dalszerző, zenész és színésznő. Énekesként megdöntötte minden idők legnagyobb zenei lemez eladását is. Nem tudom, hogy tudod -e de 9 személyiség típus van a Világon.

Nézzük mi jellemző Gaga típusára:

Negatív tulajdonságai: kínzó önutálat kínozza, alaptalan önmegvetés, fantázia világban él, túl érzékeny, zavarodott, megilletődött.

Pozitív tulajdonságai: a legkreatívabb, a legintuitívabb, a legihletettebb, a legtudatosabb, a legromantikusabb, a legkülönlegesebb.

Akármilyen hihetetlen is de ahogyan Lady Gagára is vonatkoznak ezek a tulajdonságok, úgy más emberekre is ugyanezek jellemzőek akik ebbe a személyiség csoportba tartoznak.

Nézz körül az ismerőseid között, vagy tekints magadba.
Ha találsz olyat az ismerősi körödben akire ezek a pozitív tulajdonságok jellemzőek akkor tudd, hogy bennük megtalálható ugyanaz a negatív is. Pl: ha van egy ismerősöd, aki túl érzékeny, önutálat kínozza, vagy fantázia világban él, tudd,hogy Ő az egyik legkülönlegesebb ember a világon.

Ugye milyen érdekes az emberi karakter? Maradj velem mert a következő posztban egy újabb személyiség típust ismerhetsz meg.